Дознајте што ви носи ТРКАЛОТО НА СРЕЌАТА!

Свртете го Тркалото на среќата бидејќи можете да освоите подарок или попуст од 5%, 10% или 15%, кои можете да ги искористите за нарачки на topshop.com.mk. 

Во тркало се кријат и 100 подароци!

Можеби токму вас ве чека подарок од нашите брендови - Топ Шоп, Дормео, Делимано, Ровус... Доколку добиете подарок ќе ве известиме на 23.07., а доколку освоите купон - код за попуст, истиот ќе биде испишан кога ќе заврши вртењето на тркалото и ќе ви биде испратен на вашата е-маил адреса. 

Sorry, your browser doesn't support canvas. Please try another.