Заврши вртењето на Тркалото на Среќата, Ви благодариме што учествувавте!

 

Добитници на подароците се:
 

Викторија Коцева 101 мои рецепти од Лилјана Илиева  
Елизабета  Јованов 101 мои рецепти од Лилјана Илиева  
Снежана Велковска 101 мои рецепти од Лилјана Илиева  
Христина Костовска 101 мои рецепти од Лилјана Илиева  
Јасмина Н. Цветановска 101 мои рецепти од Лилјана Илиева  
Александар Индовски 101 мои рецепти од Лилјана Илиева  
Ружица Гроздановска 101 мои рецепти од Лилјана Илиева  
Оливера Петрушевиќ 101 мои рецепти од Лилјана Илиева  
Ленче Цветковска 101 мои рецепти од Лилјана Илиева  
Ана Маневска 101 мои рецепти од Лилјана Илиева  
Гордана Руменовска Алексовска Делимано силиконски заштитни ракавици  
Нино Мијатовиќ Делимано силиконски заштитни ракавици  
Мартина Крстановска Делимано силиконски заштитни ракавици  
Елена Илиеска Делимано силиконски заштитни ракавици  
Јанко Мајновски Делимано силиконски заштитни ракавици  
Зоран Ѓорчевски Делимано силиконски заштитни ракавици  
Ивона Галевска Василеска Делимано силиконски заштитни ракавици  
Искра  Тодоровска Делимано силиконски заштитни ракавици  
Елизабета  Димитриевска Силиконски часовници, црвен  
Весна Г. Адамоска Силиконски часовници, црвен  
Викторија Вито Филов Силиконски часовници, црвен  
Елизабета  Мицковска Силиконски часовници, црвен  
Марина Милошевска Силиконски часовници, црвен  
Марија Николова Силиконски часовници, црвен  
Дарио Дончевски Силиконски часовници, црвен  
Јана Тренкоска Силиконски часовници, црвен  
Љупчо Панчевски Силиконски часовници, црвен  
Жаклина Георгиева Силиконски часовници, црвен  
Ава Вечка Bag handle - држач за торби  
Александра  Младеновска Bag handle - држач за торби  
Милена Аврамовска Bag handle - држач за торби  
Билјана  Тасовска Bag handle - држач за торби  
Анита Неделковска Bag handle - држач за торби  
Сашко Анацков Bag handle - држач за торби  
Сања Трпевска Bag handle - држач за торби  
Миле Костадиноски Bag handle - држач за торби  
Марија Динева Bag handle - држач за торби  
Билјана  Илиева Bag handle - држач за торби  Ви честитаме. Очекувајте да ве контактираме на оставените e-mail адреси. Сите останати ве потсетуваме дека можете да ги користите кодовите за попуст најдоцна до 8-ми август, 2018-та. Кликнете ТУКА!